AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Hvor skal jeg overnatte nær Petäjävesi, FI?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 28 ferieboliger nær Petäjävesi. Fra 26 Feriehuse til 2 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Petäjävesi på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Petäjävesi?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Petäjävesi. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Himos Golf: 38 feriehuse
  • Jyväskylä Station: 52 feriehuse
  • Jyvaskyla-universitetet: 48 feriehuse
  • Alvar Aalto-museet: 49 feriehuse
  • Jyväskylä Regional Tourist information: 50 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Petäjävesi, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Petäjävesi?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 26 Feriehuse i Petäjävesi. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Petäjävesi finder du:

  • Villaer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Petäjävesi?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 5 ferieboliger med internet/wi-fi i Petäjävesi. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.