Hvor skal jeg overnatte nær Ebstorf, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 150 ferieboliger nær Ebstorf. Fra 11 Feriehuse til 10 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ebstorf på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Ebstorf?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 11 Feriehuse i Ebstorf. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ebstorf finder du:

 • Bungalower: 10 ferieboliger
 • Træhytter: 10 ferieboliger
 • Sommerhuse: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Ebstorf?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 12 ferieboliger med pool i Ebstorf. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Book en feriebolig til dit ophold i Ebstorf

  Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Ebstorf. Denne by har noget for enhver. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Ebstorf

  Vil du finde oplevelser i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, hvad Ebstorf har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Jod-Sole-Therme (12,7 km)
  • Tree Trek (12,9 km)
  • Golfclub Bad Bevensen e.V. (14,7 km)

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Ebstorf

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Ebstorf. Her er nogle få af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Kurpark Spa Gardens (12,4 km)
  • Jod-Sole-Therme (12,7 km)