Destinationsguide

Stranden i Elia er klar til at blive udforsket

Strandene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Elia. Denne by, der er beundret for sine caféer, sine indkøbsmuligheder og sine spamuligheder, er både romantiske og afslappede. Super Paradise Beach og Paradise Strand er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Elia

Elia, som er kendt for sine øer og sin kyststrækning, er et populært rejsemål. Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Elia. Her er nogle af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Super Paradise Beach (2,2 km)
  • Paradise Strand (3,4 km)
  • Elia-stranden (0,1 km)
  • Agrari-stranden (0,8 km)
  • Kalo Livadi Beach (1,7 km)
  • Kalafatis-stranden (3,3 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Elia

Den nærmeste lufthavn ligger i Mykonos (JMK-Mykonos Island National), 4,2 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Naxos (JNX-Naxos Island National), som ligger 38,1 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Elia, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 1.014 ferieboliger nær Elia. Fra 224 Feriehuse til 114 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Elia på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Elia?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 224 Feriehuse i Elia. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Elia finder du:

  • Studios: 114 ferieboliger
  • Både: 3 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 112 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Villaer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Elia?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 714 ferieboliger med pool i Elia. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.