Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Hombourg-Haut

Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Hombourg-Haut. Denne by har noget for enhver. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Hombourg-Haut

Vil du finde oplevelser på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Hombourg-Haut til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Golf de Faulquemont-Pontpierre (13,4 km)
 • Saarland Therme (20,1 km)
 • Golf-Club Saarbrücken (24,9 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Hombourg-Haut

Flyv til Saarbruecken (SCN), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 26,6 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet booke en flyrejse til Metz (ETZ-Metz - Nancy - Lorraine), som ligger 42 km væk.

Rejser du med tog, så tag til Hombourg Haut Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Hombourg-Haut, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 27 ferieboliger nær Hombourg-Haut. Fra 6 Feriehuse til 9 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hombourg-Haut.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Hombourg-Haut?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Hombourg-Haut. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Lorraine Amerikanske Kirkegård og Mindesmærke: 52 feriehuse
 • Hombourg Haut Station: 51 feriehuse
 • Sarrewerden Bischtroff-sur-Sarre Station: 144 feriehuse
 • Wolfskirchen Station: 152 feriehuse
 • Farschviller Station: 49 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Hombourg-Haut, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Hombourg-Haut?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 6 Feriehuse i Hombourg-Haut. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hombourg-Haut finder du:

 • Ferielejligheder: 9 ferieboliger
 • Studios: 9 ferieboliger
 • Gæstehuse: 10 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Hombourg-Haut?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 16 ferieboliger med internet/wi-fi i Hombourg-Haut. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.