Hvor skal jeg overnatte nær Hombourg-Haut, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 25 ferieboliger nær Hombourg-Haut. Fra 10 Gæstehuse til 9 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hombourg-Haut.

Kan jeg leje Gæstehuse i Hombourg-Haut?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 10 Gæstehuse i Hombourg-Haut. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hombourg-Haut finder du:

 • Studios: 9 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 9 ferieboliger
 • Feriehuse: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Hombourg-Haut?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 14 ferieboliger med internet/wi-fi i Hombourg-Haut. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Book en feriebolig til dit ophold i Hombourg-Haut

  Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Hombourg-Haut. Denne by har noget for enhver. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Hombourg-Haut

  Vil du finde oplevelser på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Hombourg-Haut til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Golf de Faulquemont-Pontpierre (13,4 km)
  • Saarland Therme (20,1 km)
  • Golf-Club Saarbrücken (24,9 km)