Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Saint-Trivier-de-Courtes

Opdag Saint-Trivier-de-Courtess unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Saint-Trivier-de-Courtes

Håber du på at finde attraktioner i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, hvad Saint-Trivier-de-Courtes har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Cave de Vire (17,2 km)
  • Golf de Macon la Salle (18,7 km)
  • Commanderie Golfklub (22,8 km)
  • Parc Aventure de la Bresse (25,5 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Saint-Trivier-de-Courtes, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 48 ferieboliger nær Saint-Trivier-de-Courtes. Fra 11 Feriehuse til 5 Bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Saint-Trivier-de-Courtes.

Kan jeg leje Feriehuse i Saint-Trivier-de-Courtes?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 11 Feriehuse i Saint-Trivier-de-Courtes. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Saint-Trivier-de-Courtes finder du:

  • Bungalower: 5 ferieboliger
  • Træhytter: 5 ferieboliger
  • Sommerhuse: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Saint-Trivier-de-Courtes?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 30 ferieboliger med pool i Saint-Trivier-de-Courtes. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.