Hvor skal jeg overnatte nær Singapores center for videnskab, Singapore?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 746 ferieboliger nær Singapores center for videnskab. Fra 544 Ferielejligheder til 526 Studios – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Singapores center for videnskab.

Hvilket område er bedst at overnatte i nær Singapores center for videnskab?

Uanset om du rejser med familie eller venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold nær Singapores center for videnskab:

 • Geylang: 142 ferieboliger
 • Singapore Centrum: 279 ferieboliger
 • Western Islands: 15 ferieboliger
 • Central Water Catchment: 17 ferieboliger
 • Queenstown: 29 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Kan jeg leje Ferielejligheder nær Singapores center for videnskab?

Ja, selvfølgelig. HomeAway har 544 Ferielejligheder nær Singapores center for videnskab. Blandt andre populære typer af ferieboliger nær Singapores center for videnskab finder du:

 • Studios: 526 ferieboliger
 • Feriehuse: 109 ferieboliger
 • Hoteller: 9 ferieboliger

Men du kan også nyde et dejligt ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Gæstehuse og mange andre forskellige typer.

Kan jeg finde en feriebolig med pool nær Singapores center for videnskab?

Ja, du kan vælge din foretrukne ferielejlighed med pool blandt vores 319 ferielejligheder med pool nær Singapores center for videnskab. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder.

  Kan jeg booke en feriebolig online nær Singapores center for videnskab?

  Ja, HomeAway tilbyder et udvalg af 746 ferieboliger nær Singapores center for videnskab, der kan bookes online, hvoraf 286 kan bookes med øjeblikkelig bekræftelse. Så vent ikke alt for længe – søg blandt HomeAways ferieboliger via søgefeltet, så du er klar til din næste rejse nær Singapores center for videnskab!