Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Tiszafüred

Områdets monumenter og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Tiszafüred. Du finder masser at opleve i dette område. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Tiszafüred

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Tiszafüred et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Lake Tisza (16,8 km)
  • Hortobágy Nationalpark (20,4 km)
Transport

Kom omkring i Tiszafüred

Den nærmeste lufthavn ligger i Debrecen (DEB-Debrecen Intl.), 57,7 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Tiszafüred, HU?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 19 ferieboliger nær Tiszafüred. Fra 15 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Tiszafüred på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Tiszafüred?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 15 Feriehuse i Tiszafüred. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Tiszafüred finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Villaer: 2 ferieboliger
  • Studios: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Tiszafüred?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Tiszafüred. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.