Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Meeteetse

Oplev Meeteetses unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Meeteetse

Den nærmeste lufthavn ligger i Cody, WY (COD-Yellowstone Regional), 41,6 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Meeteetse, WY, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 7 ferieboliger nær Meeteetse. Fra 5 Træhytter til 5 Sommerhuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Meeteetse på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Meeteetse?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Meeteetse. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Yellowstone Nationale Park - Østlig Indgang: 66 feriehuse
  • Cody Dug Up Gun Museum: 117 feriehuse
  • Old Trail Town: 124 feriehuse
  • Cody Cattle Company: 124 feriehuse
  • Buffalo Bill Center of the West: 119 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Meeteetse, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Træhytter i Meeteetse?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 5 Træhytter i Meeteetse. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Meeteetse finder du:

  • Sommerhuse: 5 ferieboliger
  • Bungalower: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Meeteetse?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 6 ferieboliger med internet/wi-fi i Meeteetse. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.