Destinationsguide

Den landlige by Hazlehurst venter kun på dig

Områdets kirker og monumenter er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Hazlehurst. Rejsende sætter stor pris på denne imødekommende by med sine golfmuligheder. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Hazlehurst

Leder du efter oplevelser under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Hazlehurst til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Jeff David Country Club (2,4 km)
  • Appling Country Club (26,4 km)
  • Blueberry Plantation Golf Course (37,7 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Hazlehurst, GA, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 54 ferieboliger nær Hazlehurst. Fra 5 Feriehuse til 48 Hoteller – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hazlehurst på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Hazlehurst?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Hazlehurst. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Jeff David Country Club: 54 feriehuse
  • Baxley City Hall: 54 feriehuse
  • Blueberry Plantation Golf Course: 49 feriehuse
  • Appling Country Club: 51 feriehuse
  • Edwin Hatch Nuclear Plant: 54 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Hazlehurst, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Hazlehurst?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 5 Feriehuse i Hazlehurst. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hazlehurst finder du:

  • Hoteller: 48 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Hazlehurst?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 53 ferieboliger med internet/wi-fi i Hazlehurst. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.