Hvor skal jeg overnatte nær Chauray, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 55 ferieboliger nær Chauray. Fra 20 Feriehuse til 15 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Chauray på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Chauray?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Chauray. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • La Crèche Station: 187 feriehuse
 • Benet Station: 268 feriehuse
 • Villeneuve-la-Comtesse Station: 348 feriehuse
 • Sainte-Eanne La Mothe-Saint-Héray Station: 184 feriehuse
 • Fors Station: 244 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Chauray, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Chauray?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 20 Feriehuse i Chauray. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Chauray finder du:

 • Bungalower: 15 ferieboliger
 • Træhytter: 15 ferieboliger
 • Sommerhuse: 15 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Chauray?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 17 ferieboliger med pool i Chauray. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Den imødekommende by Chauray venter kun på dig

  Oplev Chaurays unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne imødekommende by besnærer besøgende med sine restauranter og sine indkøbsmuligheder. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.