Hvor skal jeg overnatte nær Evje, NO?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 78 ferieboliger nær Evje. Fra 69 Feriehuse til 7 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Evje på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Evje?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 69 Feriehuse i Evje. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Evje finder du:

 • Studios: 7 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 7 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Evje?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 16 ferieboliger med internet/wi-fi i Evje. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse, kysten udgør i Evje

  Havet og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Evje. Byen tiltrækker mange besøgende med sine muligheder for rafting, sine muligheder for kanoroning og sine muligheder for kajakroning. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Evje

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Evje et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Mineralpark (3,8 km)
  • Evje Mineralsti (6,6 km)