Hvor skal jeg overnatte nær Evje, NO?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 40 ferieboliger nær Evje. Fra 36 Feriehuse til 2 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Evje på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Evje?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Evje. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Evje Mineralsti: 51 feriehuse
 • Birkenes Fidjetun Station: 31 feriehuse
 • Vennesla Grovane Station: 72 feriehuse
 • Birkenes Oggevatn Station: 37 feriehuse
 • Vennesla Station: 76 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Evje, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Evje?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 36 Feriehuse i Evje. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Evje finder du:

 • Studios: 2 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Evje?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 15 ferieboliger med internet/wi-fi i Evje. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse, kysten udgør i Evje

  Havet og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Evje. Byen tiltrækker mange besøgende med sine muligheder for rafting, sine muligheder for kanoroning og sine muligheder for kajakroning. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Evje

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Evje et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Mineralpark (3,8 km)
  • Evje Mineralsti (6,6 km)