Destinationsguide

Nyd et ophold i historiske Quincy

Nyd blandt andet arkitektur, historiske seværdigheder og katedraler, når du lejer en feriebolig i Quincy. Byen tiltrækker mange besøgende med sin universitetsstemning, sin flodbred og sine restauranter. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Quincy

Vil du finde oplevelser på ferien? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Quincy til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Westview Golf Course (3,6 km)
  • Sawyer's Creek Fun Park (27 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Quincy

Flyv til Quincy, IL (UIN-Quincy Regional-Baldwin Field), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 15,9 km fra byens centrum.

Rejser du med tog, så tag til Quincy Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Quincy, IL, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 19 ferieboliger nær Quincy. Fra 7 Feriehuse til 9 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Quincy på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Quincy?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Quincy. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Villa Katherine Castle: 19 feriehuse
  • Quincy University: 19 feriehuse
  • Quincy Mall: 19 feriehuse
  • Oakley Lindsay Center: 19 feriehuse
  • Westview Golf Course: 20 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Quincy, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Quincy?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 7 Feriehuse i Quincy. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Quincy finder du:

  • Ferielejligheder: 9 ferieboliger
  • Studios: 8 ferieboliger
  • Gæstehuse: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Quincy?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 18 ferieboliger med internet/wi-fi i Quincy. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.