Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Valencia de Alcantara

Opdag Valencia de Alcantaras unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Valencia de Alcantara

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Valencia de Alcantara et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Parque Natural do Tejo Internacional (26,9 km)
  • Albufeira da Barragem do Caia (46,4 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Valencia de Alcantara

Foretrækker du at tage toget, kan du tage til Valencia-de-Alcántara Station eller Valencia de Alcántara Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Valencia de Alcantara, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 76 ferieboliger nær Valencia de Alcantara. Fra 19 Feriehuse til 12 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Valencia de Alcantara.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Valencia de Alcantara?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Valencia de Alcantara. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Valencia de Alcántara Station: 73 feriehuse
  • Valencia-de-Alcántara Station: 73 feriehuse
  • Buraco-hulen: 60 feriehuse
  • Ruínas romanas de Torre de Palma (romerske ruiner): 60 feriehuse
  • Castelo De Vide Klokketårn: 90 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Valencia de Alcantara, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Valencia de Alcantara?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 19 Feriehuse i Valencia de Alcantara. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Valencia de Alcantara finder du:

  • Ferielejligheder: 12 ferieboliger
  • Træhytter: 37 ferieboliger
  • Sommerhuse: 37 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Valencia de Alcantara?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 60 ferieboliger med pool i Valencia de Alcantara. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.