Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Staffolo

Oplev Staffolos unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Transport

Kom omkring i Staffolo

Den nærmeste lufthavn ligger i Ancona (AOI-Falconara), 22,8 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Staffolo, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 212 ferieboliger nær Staffolo. Fra 46 Feriehuse til 62 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Staffolo på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Staffolo?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Staffolo. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Senigallia Station: 727 feriehuse
  • Ancona Marittima Station: 722 feriehuse
  • Palazzo del Duca: 714 feriehuse
  • Castello della Rancia: 676 feriehuse
  • Teatro delle Muse: 716 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Staffolo, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Staffolo?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 46 Feriehuse i Staffolo. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Staffolo finder du:

  • Ferielejligheder: 62 ferieboliger
  • Villaer: 46 ferieboliger
  • Træhytter: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Staffolo?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 135 ferieboliger med pool i Staffolo. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.