Hvor skal jeg overnatte nær 17. arrondissement i Paris, Paris?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 885 ferieboliger nær 17. arrondissement i Paris. Fra 810 ferielejligheder til 13 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær 17. arrondissement i Paris.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til 17. arrondissement i Paris?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i 17. arrondissement i Paris:

 • Monceau: 576 ferieboliger
 • Porte d'Asnières: 174 ferieboliger
 • Montmartre: 682 ferieboliger
 • Notre Dame: 1.285 ferieboliger
 • Les Fougères: 53 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til 17. arrondissement i Paris?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i 17. arrondissement i Paris. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Parc Clichy-Batignolles - Martin-Luther-King: 6.258 feriehuse
 • Porte de Clichy Station: 6.293 feriehuse
 • Pont-Cardinet Station: 5.607 feriehuse
 • Neuilly-Porte-Maillot Station: 6.054 feriehuse
 • Pereire-Levallois Station: 6.034 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i 17. arrondissement i Paris, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i 17. arrondissement i Paris?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 810 ferielejligheder i 17. arrondissement i Paris. Blandt andre populære typer af ferieboliger i 17. arrondissement i Paris finder du:

 • Bungalower: 13 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i 17. arrondissement i Paris?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 122 ferieboliger med anbefales til familier i 17. arrondissement i Paris. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i kosmopolitiske 17. Arrondissement

  Området arkitektur og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i 17. Arrondissement. Denne kosmopolitiske og luksuriøse by er velkendt for sine caféer, sine muligheder for at tage på udflugter og sine muligheder for sightseeing. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Triumfbuen, Galeries Lafayette og Eiffeltårnet. Hvis du gerne vil holde ferie et sted med lidt mere plads, bør du overveje en feriebolig. Mange af dem har både internetadgang, aircondition og et køkken.

  Seværdigheder i og omkring 17. Arrondissement

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring 17. Arrondissement? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Triumfbuen og Eiffeltårnet eller tilbringe en interessant eftermiddag i Moulin Rouge eller Pariseroperaen. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i Square des Batignolles, Parc Clichy-Batignolles - Martin-Luther-King og Bois de Boulogne. Du kan tage en shoppingtur til Galeries Lafayette, Forum des Halles og Centre Commercial les Arcades. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Stade de France. Hippodrome de Vincennes og National Nature Reserve of Saint-Quentin-en-Yvelines er blot et par interessante steder at besøge i området. Mens du er i byen, kan du også besøge populære seværdigheder som Palais des Congres de Paris.