Hvor skal jeg overnatte nær Famagusta, CY?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 2.343 ferieboliger nær Famagusta. Fra 1.335 Villaer til 650 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Famagusta.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Famagusta?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Famagusta. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Salamis: 2.198 feriehuse
 • Det etnografiske museum i Avgorou: 2.292 feriehuse
 • Nissi Strand: 2.104 feriehuse
 • Fig Tree Bay Strand: 1.973 feriehuse
 • Water World Ayai Napa: 2.207 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Famagusta, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Villaer i Famagusta?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.335 Villaer i Famagusta. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Famagusta finder du:

 • Ferielejligheder: 650 ferieboliger
 • Studios: 642 ferieboliger
 • Feriehuse: 265 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Famagusta?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 1.314 ferieboliger med pool i Famagusta. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i Pula-Medulin-området

  Som feriedestination byder kroatiske Pula på noget for enhver smag. Den spændende kulturhistorie kobles med underskønne strande samt en betagende nationalpark. Badeferie, storbyferie eller en familieferie – alt er muligt i Pula. For byen spiller på hele følelsesregistret, hvad enten man vil shoppe, studere arkæologiske fund eller kysse i solnedgangen. Vælg blandt mange alternativer inden for lækre ferieboliger og få en ”once in a lifetime”-stund i Pula-Medulin-området.

  Pula-Medulin-områdets beliggenhed og historie

  Pula har ca. 70.000 indbyggere og har siden romertiden været Istriens epicenter. Byen ligger helt ud mod Adriaterhavet på sydspidsen af den kroatiske halvø. På den anden side af halvøen, ca. 8 km i fugleflugtslinje fra Pula, finder man Medulin-området. Stedet er primært kendt for sine lækre strande. Lej en feriebolig i Pula-Medulin-området og få en badeferie med et kulturelt tvist fra Romerriget!

  Seværdigheder i Pula-Medulin området

  Pula er kendt for sine mange velbevarede, romerske bygningsværker. Heriblandt finder man det imponerende amfiteater fra det 1. århundrede, der er en af verdens seks største (og velbevarede) romerske arenaer. Foruden de mange imponerende romerske fortidslevn, byder Pula også på flotte eksempler på byzantinsk arkitektur og smukke katedraler. Men også de smukke Brijuni øer, et par kilometers rejse med båd fra Pula, er et besøg værd. Øerne er hjemsted for Brijuni nationalpark med masser af dyr. Ved at leje en ferielejlighed i byen får man det bedste fundament, når denne herlige kroatiske by skal undersøges fra ende til anden.

  Fritidsmuligheder, shopping og natteliv i Pula-Medulin-området

  Med sine mange strande er Pula-Medulin-området en fantastisk destination for vandhunde i alle aldre, der elsker at snorkle, dykke og svømme. Det smukke, blå Adriaterhav danner rammen. I Pula såvel som i det populære Medulin-område finder man masser af restauranter, der har alskens lækkerier fra havet, foruden sjove diskoteker. De herlige aftener kan dog også altid nydes hjemme i den lejede ferielejlighed, hvorfra man måske kan høre kroatisk folkemusik eller jazz i de stemningsfyldte gader.