Destinationsguide

Nyd et ophold i historiske Cagli

Områdets monumenter og historiske seværdigheder er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Cagli. Du finder masser at opleve i dette område. Gubbio Katedral og Piazza Grande er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Cagli

Vil du finde attraktioner på ferien? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Cagli til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Frontone (9,9 km)
  • Pitinum Thermae (31,6 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Cagli

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Cagli et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Furlo Pass (9,3 km)
  • Orto Botanico dell'Universita di Urbino (18,4 km)
  • Ranghiasci-parken (24,1 km)
  • Frasassihulerne (30,7 km)
Transport

Kom omkring i Cagli

Flyv til Rimini (RMI-Federico Fellini Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 51,1 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet overveje at flyve til Perugia (PEG-Sant Egidio), som ligger 53,5 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Cagli, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 575 ferieboliger nær Cagli. Fra 114 Feriehuse til 17 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Cagli på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Cagli?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 114 Feriehuse i Cagli. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Cagli finder du:

  • Bungalower: 17 ferieboliger
  • Træhytter: 17 ferieboliger
  • Sommerhuse: 17 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Cagli?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 393 ferieboliger med pool i Cagli. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.