Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge historiske Essaouira

Områdets historiske seværdigheder og livemusik er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Essaouira. Byen tiltrækker mange besøgende med sine surfingmuligheder, sine strande og sine muligheder for at windsurfe. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Vejret

Vejret i Essaouira

Har du planer om en ferie med sol og varmt vejr, er september, oktober, august og juli årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 22°C.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Essaouira

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Essaouira et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Essaouira-stranden (1,8 km)
 • Sidi Kaouki Strand (18,7 km)
 • Ounara Camping (21,2 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Essaouira

Den nærmeste lufthavn ligger i Essaouira (ESU-Mogador), 14,5 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Essaouira, MA?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 406 ferieboliger nær Essaouira. Fra 157 Feriehuse til 80 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Essaouira på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Essaouira?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Essaouira. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Essaouira-stranden: 402 feriehuse
 • Essaouira Mogador Golfbane: 399 feriehuse
 • Mohammed Ben Abdallah-museet: 401 feriehuse
 • Place Moulay el Hassan: 403 feriehuse
 • Skala de la Ville: 402 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Essaouira, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Essaouira?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 157 Feriehuse i Essaouira. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Essaouira finder du:

 • Villaer: 80 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 76 ferieboliger
 • Studios: 84 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Gæstehuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Essaouira?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 151 ferieboliger med pool i Essaouira. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.