Hvor skal jeg overnatte nær Municipality of Lagoa, PT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.183 ferieboliger nær Municipality of Lagoa. Fra 524 Villaer til 435 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Municipality of Lagoa.

Hvilke destinationer er de mest populære i Municipality of Lagoa?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Municipality of Lagoa. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Algarve Clube Atlântico: 16 ferieboliger
 • Carvoeiro: 3.906 ferieboliger
 • Ferragudo: 3.642 ferieboliger
 • Carvoeiro Strand: 7.703 ferieboliger
 • Lagoa: 4.583 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Municipality of Lagoa! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Municipality of Lagoa?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Municipality of Lagoa, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Carvoeiro: 3.906 feriehuse
 • Ferragudo: 3.642 feriehuse
 • Lagoa: 4.583 feriehuse
 • Porches: 3.278 feriehuse
 • Estombar: 4.287 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Municipality of Lagoa?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Municipality of Lagoa. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Carvoeiro Strand: 7.703 ferielejligheder
 • Benagil Strand: 8.680 ferielejligheder
 • Albandeira strand: 8.828 ferielejligheder
 • Gramacho Pestana Golf: 7.547 ferielejligheder
 • Lagoa Ferragudo Station: 7.479 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Municipality of Lagoa, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Carvoeiro eller Lagoa, Algarve

Carvoeiro / Lagoa regionen på Algarve, der ligger mellem Albufeira og Portimao, er et populært feriemål for folk i alle aldre.  Det er fordi området har mange solskinstimer, masser af strande samt er rig på kulturelle seværdigheder.  Klippekysten bliver brudt af små bugter og strande, og feriehuse og -villaer ligger spredt i dette smukke landskab.   Ferie i en feriebolig i Carvoeiro og Lagoa-regionen giver dig en kombination af frihed og privatliv, så du får mest muligt ud af din ferie på Algarve.

Ferieaktiviteter under en ferie i Lagoa / Carvoeiro, Algarve

Den bedste måde at opleve denne kyst med sine mange forskellige facetter, er ved at leje en båd og tage en tur ned af kysten, med stop ved nogle af de afsides beliggende strande og små fiskerlejer.  Du kan tage på bådture fra Carvoeiro eller fra stranden ved Benagil. Havet byder selvfølgelig også på gode muligheder for dybhavsfiskeri, hvor du kan fange marlin, sværdfisk, tun, mako eller hajer.

Hvis du er til golfferie, findes der rigtig gode golfbaner i området: Vale de Milho, Vale de Pinta og Quinta do Gramacho har alle 18-huls golfbaner, der er åbne for alle.  Der findes også megen underholdning for børn i Lagoa-regionen, såsom Krazy World, mini golf, swimmingpools, børnezoo, ridning og tennis.

Hvor kan man holde ferie i Carvoeiro/Lagoa-regionen?

Det særligt rare ved dette område er, at selvom du lejer en feriebolig et sted, kan du opleve alt det spændende, der er at se her ved kysten.  Transportmulighederne er rigtig gode og alt ligger indenfor forholdsvis tæt afstand.

Carvoeiro er en charmerende by, beliggende ved en bugt med klipper på begge sider.  Det er et dejligt udgangspunkt for en ferie i regionen.  Ønsker du at holde ferie lidt væk fra alfarvej er der f.eks. Ferragudo, et stille fiskerleje et par kilometer længere nede af kysten, ved en uspoleret strand, eller Sesmarias i et fredet område, hvor yderligere byggeri er blevet forbudt, og som derfor vil beholde sin atmosfære som en rolig landsby ved kysten mange år fremover. 

Rocha Brava, der er en livlig ferieby, er blevet planlagt med omhu og tanke for omgivelserne.  Alle bygninger har kun en etage og der er store grønne områder, træer og endda en kunstig sø.  Rocha Brava er ideel for unge familier, da der findes babysitter-faciliteter og masser af aktiviteter.

Flybilletter til Lagoa/Carvoeiro, Algarve

Faro lufthavn (FAO) er den internationale lufthavn, der ligger tættest på Lagoa/Carvoeira-regionen.  Der tilbydes mange billige flybilletter til Algarve.  Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.