Hvor skal jeg overnatte nær Castelldefels, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.227 ferieboliger nær Castelldefels. Fra 854 ferielejligheder til 321 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Castelldefels.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Castelldefels?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Castelldefels:

 • Barceloneta: 709 ferieboliger
 • Det gotiske kvarter: 1.765 ferieboliger
 • El Born: 1.211 ferieboliger
 • Dreta de l'Eixample: 2.655 ferieboliger
 • El Raval: 1.907 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Castelldefels?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Castelldefels. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Castelldefels Station: 6.311 feriehuse
 • Platja de Castelldefels Station: 6.087 feriehuse
 • Anec Blau Shoppingcenter: 6.238 feriehuse
 • Olympisk Kanal: 6.286 feriehuse
 • The British School of Barcelona: 5.887 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Castelldefels, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Castelldefels?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 854 ferielejligheder i Castelldefels. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Castelldefels finder du:

 • Bungalower: 321 ferieboliger
 • Chateauer: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Castelldefels?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 6 ferieboliger med sauna i Castelldefels. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Lad dig lokke af charmerende Castelldefels

  Strandene og naturparkerne udgør en smuk baggrund for Castelldefels. Denne romantiske og familievenlige by er velkendt for sine caféer, sin sportsscene og sine restauranter. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Casa Batlló, Palau de la Musica Catalana og Sagrada Familia. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Castelldefels

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Castelldefels? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Parc de Cervantes, La Masia og Det nationale institut for fysisk uddannelse i Catalonien. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Casa Batlló og Sagrada Familia eller tilbringe en interessant eftermiddag i Palau de la Musica Catalana eller Pedralbes-klostret. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Barceloneta Strand og Mar Bella Strand eller grønne områder som Montjuïc og Park Guell. Du kan tage en shoppingtur til Las Ramblas, Anec Blau Shoppingcenter og Vilamarina-indkøbscentret. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Camp Nou eller RCDE-stadionet. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Fira Barcelona, Cataloniens Nationalkunsthistoriske Museum eller Barcelona under dit ophold.