Hvor skal jeg overnatte nær Premantura, HR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 9.073 ferieboliger nær Premantura. Fra 1.432 Feriehuse til 7.001 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Premantura.

Kan jeg leje Feriehuse i Premantura?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.432 Feriehuse i Premantura. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Premantura finder du:

 • Ferielejligheder: 7.001 ferieboliger
 • Villaer: 569 ferieboliger
 • Bungalower: 11 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Premantura?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2.372 ferieboliger med pool i Premantura. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Book en feriebolig til dit ophold i Premantura

  Opdag Premanturas unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Pula Fæstning og Pula Arena er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Premantura

  Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Premantura. Dette er nogle få af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Bijeca Strand (3 km)
  • Punta Verudela Strand (7,8 km)
  • Brijuni Nationalpark (17,6 km)