AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge hyggelige Trois-Ilets

Strandene og naturparkerne udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Trois-Ilets. Byen, der er berømt for sine caféer, sine indkøbsmuligheder og sine chokoladeforretninger, byder alle besøgende velkommen. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Vejret

Vejret i Trois-Ilets

Drømmer du om en ferie, hvor du kan få brugt sommergarderoben, så er oktober, september, august og maj årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 31°C.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Trois-Ilets

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Trois-Ilets. Her er nogle få af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Anse Mitan (3,3 km)
  • Pointe du Bout (4 km)
  • Diamantstranden (6,1 km)
  • La Francaise Strand (8,7 km)
  • La Savane (8,9 km)
  • Parc Floral (9,6 km)
Transport

Kom omkring i Trois-Ilets

Flyv til Fort-de-France (FDF-Martinique Aime Cesaire Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 7,9 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Trois-Ilets, MQ?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 1.796 ferieboliger nær Trois-Ilets. Fra 327 Feriehuse til 792 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Trois-Ilets.

Kan jeg leje Feriehuse i Trois-Ilets?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 327 Feriehuse i Trois-Ilets. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Trois-Ilets finder du:

  • Ferielejligheder: 792 ferieboliger
  • Villaer: 383 ferieboliger
  • Bungalower: 111 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Trois-Ilets?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 720 ferieboliger med pool i Trois-Ilets. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.