Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Kronburg

Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Kronburg. Denne by har noget for enhver. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Kronburg

Flyv til Memmingen (FMM-Allgäu), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 12 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Kronburg, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 54 ferieboliger nær Kronburg. Fra 11 Feriehuse til 42 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kronburg på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Kronburg?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Kronburg. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Swabian Farm Museum: 183 feriehuse
  • Kempten (Allgäu) Ost Station: 548 feriehuse
  • Waltenhofen Oberdorf bei Immenstadt Martinszell Station: 845 feriehuse
  • Röthenbach (Allgäu) Station: 1.010 feriehuse
  • Wassertor-Museum: 701 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Kronburg, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Kronburg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 11 Feriehuse i Kronburg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kronburg finder du:

  • Ferielejligheder: 42 ferieboliger
  • Studios: 42 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Kronburg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Kronburg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.