AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Nyd et ophold i hyggelige Reeth

De landlige omgivelser og naturparkerne udgør en smuk baggrund for Reeth. Rejsende sætter stor pris på denne imødekommende by med sine restauranter. Richmond Castle og Bowes Museum er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Reeth

Vil du finde ting at lave under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Reeth til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • The Forbidden Corner (13,8 km)
 • Bedale Golf Club (24,9 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Reeth

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Reeth. Dette er nogle få af områdets mest betagende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Foxglove Covert Local Nature Reserve (8,2 km)
 • Aysgarth Falls (11,1 km)
 • Wensleydale (11,8 km)
 • The Forbidden Corner (13,8 km)
 • Yorkshire Dales-nationalpark (16 km)
 • Hardraw Force (18,6 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Reeth

Flyv til Durham (MME-Tees Valley), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 35,6 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Leeds (LBA-Leeds Bradford Lufthavn), som ligger 60,7 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Reeth, GB?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 454 ferieboliger nær Reeth. Fra 219 Sommerhuse til 216 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Reeth på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Sommerhuse i Reeth?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 219 Sommerhuse i Reeth. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Reeth finder du:

 • Feriehuse: 216 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 6 ferieboliger
 • Lader: 11 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Reeth?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 391 ferieboliger med internet/wi-fi i Reeth. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.