Hvor skal jeg overnatte nær Almendral de la Canada, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 133 ferieboliger nær Almendral de la Canada. Fra 17 Feriehuse til 103 Bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Almendral de la Canada.

Kan jeg leje Feriehuse i Almendral de la Canada?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Almendral de la Canada. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Almendral de la Canada finder du:

 • Bungalower: 103 ferieboliger
 • Træhytter: 103 ferieboliger
 • Sommerhuse: 103 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Almendral de la Canada?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 80 ferieboliger med pool i Almendral de la Canada. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Almendral de la Canada

  Oplev Almendral de la Canadas unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

  Oplevelser og attraktioner i Almendral de la Canada

  Leder du efter ting at se under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Almendral de la Canada til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Navaluenga Golfklub (25,5 km)
  • Escalona Golf Village (27,3 km)

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Almendral de la Canada

  Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Almendral de la Canada et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Romersk bro (27 km)
  • Sierra de Gredos' regionale park (40,3 km)