Hvor skal jeg overnatte nær Neuenheim, Heidelberg?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 45 ferieboliger nær Neuenheim. Fra 43 Ferielejligheder til 44 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Neuenheim.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Neuenheim?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Neuenheim. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Thingstätte: 438 feriehuse
  • Heidelberg-universitetet: 414 feriehuse
  • Karl Theodor-broen, Heidelberg, Tyskland: 433 feriehuse
  • Heidelberg-Pfaffengrund/Wieblingen Station: 390 feriehuse
  • Hockenheimring, Baden-Württemberg: 328 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Neuenheim, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Neuenheim?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 43 Ferielejligheder i Neuenheim. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Neuenheim finder du:

  • Studios: 44 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Neuenheim?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 40 ferieboliger med internet/wi-fi i Neuenheim. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.