Hvor skal jeg overnatte nær Kosel, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 633 ferieboliger nær Kosel. Fra 447 Ferielejligheder til 446 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kosel på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Kosel?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 447 Ferielejligheder i Kosel. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kosel finder du:

 • Studios: 446 ferieboliger
 • Feriehuse: 174 ferieboliger
 • Chateauer: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Kosel?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Kosel. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Kosel

  Oplev Kosels unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

  Sightseeing i og omkring Kosel

  Søger du efter ting at lave i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, hvad Kosel har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Meerwasser-Wellenbad (8,2 km)
  • Lohersand Golf Course (21,8 km)

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Kosel

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Kosel et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Weidefelder Strand (23,5 km)
  • Kielerkanalen (39,4 km)