Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Kosel

Oplev Kosels unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Kosel

Søger du efter ting at lave i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, hvad Kosel har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Meerwasser-Wellenbad (8,2 km)
  • Lohersand Golf Course (21,8 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Kosel

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Kosel et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Weidefelder Strand (23,5 km)
  • Kielerkanalen (39,4 km)
Transport

Kom omkring i Kosel

Den nærmeste lufthavn ligger i Sønderborg (SGD), 49,7 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Kosel, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 610 ferieboliger nær Kosel. Fra 173 Feriehuse til 3 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kosel på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Kosel?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 173 Feriehuse i Kosel. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kosel finder du:

  • Bungalower: 3 ferieboliger
  • Træhytter: 3 ferieboliger
  • Sommerhuse: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Kosel?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Kosel. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.