Find det bedste sted i Waterford

Hvor skal jeg overnatte nær Waterford, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 361 ferieboliger nær Waterford. Fra 225 bungalower til 25 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Waterford.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Waterford?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Waterford:

 • Niantic: 36 ferieboliger
 • Mystic: 99 ferieboliger
 • West Mystic: 79 ferieboliger
 • Pawcatuck: 18 ferieboliger
 • Old Saybrook Center: 26 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Waterford?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Waterford. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Waterford Speedbowl: 583 feriehuse
 • Pleasure Beach: 898 feriehuse
 • Childrens Museum of Southeastern Connecticut: 752 feriehuse
 • Crystal Mall: 630 feriehuse
 • Cedar Ridge Golf Course: 542 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Waterford, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Waterford?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 225 bungalower i Waterford. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Waterford finder du:

 • Ferielejligheder: 25 ferieboliger
 • Husbåde: 2 ferieboliger
 • Både: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Waterford?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 6 ferieboliger med sauna i Waterford. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse stranden i Waterford udgør

  Havet, strandene og haverne danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Waterford. Rejsende, der besøger denne familievenligeby, roser den for sine kasinoer, sine indkøbsmuligheder og sine blomster. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Waterford

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Waterford? Tag børnene med og udforsk Childrens Museum of Southeastern Connecticut, Dinosaur Place at Nature's Art og Mystic Aquarium and Institute for Exploration. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tilbringe en oplysende eftermiddag med at udforske Mystic Seaport - The Museum of America and the Sea. Hvis udendørslivet kalder, kan du for eksempel slikke lidt sol på Pleasure Beach eller nyde den skønne natur i Harkness Memorial State Park og Waterford Beach Park. Du kan tage en shoppingtur til Crystal Mall, Olde Mistick Village og Tanger Outlet Foxwoods. Waterford Speedbowl og Eugene O'Neill Theater Center er blot nogle af seværdigheder, du kan besøge under dit ophold.Derudover ville en tur til Hempstead Houses, Lyman Allyn Art Museum eller Garde Arts Center også være en fin udflugt.