Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Hohenroda

Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Hohenroda. Denne by har noget for enhver. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Hohenroda

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Hohenroda. Her er nogle få af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Dreienberg Bei Friederwald (9,4 km)
  • Rhaden Skovpark (16,1 km)
  • Kurpark (16,8 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Hohenroda, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 46 ferieboliger nær Hohenroda. Fra 32 Feriehuse til 3 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hohenroda på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Hohenroda?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 32 Feriehuse i Hohenroda. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hohenroda finder du:

  • Bungalower: 3 ferieboliger
  • Træhytter: 3 ferieboliger
  • Sommerhuse: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Hohenroda?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 23 ferieboliger med pool i Hohenroda. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.