Hvor skal jeg overnatte nær Troy, AL, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 6 ferieboliger nær Troy. Fra 4 Feriehuse til 2 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Troy på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Troy?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 4 Feriehuse i Troy. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Troy finder du:

 • Studios: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Troy?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 5 ferieboliger med internet/wi-fi i Troy. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Troy

  Kom og oplev Troy, som blandt andet byder på museer, monumenter og katedraler. Byen tiltrækker mange besøgende med sin universitetsstemning, sin sportsscene og sine caféer. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Troy

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Troy et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Douglas Park (32,6 km)
  • Luverne Park (33,3 km)