Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse naturen i Geschwenda udgør

Opdag Geschwendas unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Geschwenda

Håber du på at finde ting at se i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Geschwenda til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Thüringen Havakvarium (15,1 km)
  • Skilift-Masserberg (25,3 km)
  • Badehaus Masserberg (25,8 km)
Transport

Kom omkring i Geschwenda

Flyv til Erfurt (ERF), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 28,4 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Geschwenda, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 164 ferieboliger nær Geschwenda. Fra 43 Feriehuse til 118 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Geschwenda.

Kan jeg leje Feriehuse i Geschwenda?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 43 Feriehuse i Geschwenda. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Geschwenda finder du:

  • Studios: 118 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 118 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Geschwenda?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 17 ferieboliger med pool i Geschwenda. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.