Hvor skal jeg overnatte nær Geschwenda, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 155 ferieboliger nær Geschwenda. Fra 105 Studios til 105 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Geschwenda.

Kan jeg leje Studios i Geschwenda?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 105 Studios i Geschwenda. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Geschwenda finder du:

 • Ferielejligheder: 105 ferieboliger
 • Feriehuse: 47 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Geschwenda?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 13 ferieboliger med pool i Geschwenda. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse naturen i Geschwenda udgør

  Opdag Geschwendas unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

  Sightseeing i og omkring Geschwenda

  Håber du på at finde ting at se i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Geschwenda til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Thüringen Havakvarium (15,1 km)
  • Skilift-Masserberg (25,3 km)
  • Badehaus Masserberg (25,8 km)