AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Rio Verde

Oplev Rio Verdes unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne by er et trækplaster for mange med sine golfmuligheder. Taliesin West og Tournament Players Club of Scottsdale er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Rio Verde

Søger du efter oplevelser på ferien? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Rio Verde til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Tournament Players Club of Scottsdale (23,3 km)
 • Golf Club Scottsdale (13,5 km)
 • SunRidge Canyon Golfklub (14,8 km)
 • We-Ko-Pa Golf Club (15 km)
 • Desert Canyon Golfklub (15,8 km)
 • Troon North Golf Club (17,1 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Rio Verde

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Rio Verde. Her er nogle få af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Fountain Hills Fountain (13,5 km)
 • Saguaro Lake (21,7 km)
Transport

Kom omkring i Rio Verde

Den nærmeste lufthavn ligger i Scottsdale, AZ (SCF), 24,8 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet booke en flyrejse til Mesa, AZ (MSC-Falcon Field Municipal), som ligger 29,9 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Rio Verde, AZ, US?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 2.509 ferieboliger nær Rio Verde. Fra 1.150 Feriehuse til 815 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Rio Verde.

Kan jeg leje Feriehuse i Rio Verde?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.150 Feriehuse i Rio Verde. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Rio Verde finder du:

 • Ferielejligheder: 815 ferieboliger
 • Villaer: 134 ferieboliger
 • Byhuse: 135 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Gæstehuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Rio Verde?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2.271 ferieboliger med pool i Rio Verde. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.