Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Lilliesleaf

Oplev Lilliesleafs unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Transport

Transport til og i Lilliesleaf

Den nærmeste lufthavn ligger i Edinburgh (EDI), 61,9 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Lilliesleaf, GB?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 138 ferieboliger nær Lilliesleaf. Fra 54 Feriehuse til 11 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Lilliesleaf på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Lilliesleaf?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Lilliesleaf. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Northumberland National Park: 888 feriehuse
  • Sir Walter Scott's Courtroom: 260 feriehuse
  • Halliwell's House Museum: 260 feriehuse
  • Floors Castle: 437 feriehuse
  • Melrose Abbey: 303 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Lilliesleaf, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Lilliesleaf?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 54 Feriehuse i Lilliesleaf. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Lilliesleaf finder du:

  • Ferielejligheder: 11 ferieboliger
  • Træhytter: 67 ferieboliger
  • Sommerhuse: 67 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Lilliesleaf?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 108 ferieboliger med internet/wi-fi i Lilliesleaf. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.