Hvor skal jeg overnatte nær San Antonio, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 2.247 ferieboliger nær San Antonio. Fra 1.829 bungalower til 279 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær San Antonio.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til San Antonio?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i San Antonio. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Ibiza Karting San Antonio: 2.521 feriehuse
 • Air Zone Ibiza: 2.540 feriehuse
 • Calo des Moro Strand: 2.457 feriehuse
 • Cala Salada Strand: 2.445 feriehuse
 • Sunset Strip: 2.466 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i San Antonio, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i San Antonio?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.829 bungalower i San Antonio. Blandt andre populære typer af ferieboliger i San Antonio finder du:

 • Ferielejligheder: 279 ferieboliger
 • Chateauer: 6 ferieboliger
 • Både: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder bondegårde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i San Antonio?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 41 ferieboliger med sauna i San Antonio. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i San Antonio, Ibiza

  San Antonio (eller Sant Antoni de Portmany som byen hedder på katalansk eller San Antonio Abad på spansk) er et dejligt feriesteder med muligheder for alle.  Det er rigtigt, at San Antonio mest er kendt som et sted, der besøges af tusindvis af unge på grund af sine mange discoteker fra juli til starten af september, men San Antonio har meget andet at byde på og udenfor "party-sæsonen" er et af de mange pragtfulde feriehuse og ferielejligheder i San Antonio meget velegnet til en familieferie ved de dejlige, sikre strande.

  Ferieaktiviteter i San Antonio, Ibiza

  San Antonio ligger ved en stor bugt med en lang sandstrand og en strandpromenade med barer, restauranter og ferielejligheder.  Fra havnen i San Antonio kan man tage en båd til de kendte strande Cala Conta, Cala Bassa og Cala Tarida.

  Shoppingmuligheder i San Antonio er helt i top.  Der findes masser af butikker, fra de sædvanlige turistforretninger til fashionable designer boutiquer. Forretningerne lukker først sent om aftenen, så man kan tilbringe dagen ved stranden, for så at gøre nogle indkøbskup om aftenen.  De bedste restauranter i San Antonio ligger ved ‘Sunset Strip’, der, som navnet antyder, er det bedste sted at opleve de fantastiske solnedgange på Ibiza.

  Nattelivet i San Antonio er kendt i hele Europa og nogle af verdens bedste DJ’s tager til San Antonio fra juli til september, hvor discotekssæsonen på Ibiza er på sit højeste.  De kendte Café del Mar, Mambo, Eden og Es Paradis ligger indenfor gåafstand af ferieboligerne i San Antonio, og Amnesia og Privilege, to af Ibizas største discoteker, ligger ved San Rafael på vejen mellem San Antonio og Ibiza by.

  Om dagen er der mange ferieaktiviteter der lokker.  Der tilbydes alle former for vandsport ved de populære strande på øen og på land kan man spille golf, tage på rideture, spille tennis eller køre gokart. 

  Seværdigheder ved San Antonio, Ibiza

  Ferie i et feriehus eller en ferielejlighed i San Antonio betyder at man ikke blot kan nyde de gode restauranter, klubber, strande og shopping i San Antonio; det tager blot 1/2 time at køre til Ibiza by.   Her er nattelivet ligeledes helt fantastisk med klubber som Space, El Divino og Pacha, men det er den gamle bydel D’Alt Vila med sine smalle gader, der tiltrækker de fleste besøgende.  Fra Ibiza by kan du tage færgen til Formentera, en lille uspoleret ø med flotte strande og dejlig natur.

  Vejret i San Antonio, Ibiza

  Ibiza har et dejligt, mildt klima med kun lidt nedbør og sommertemperaturer omkring 30˚C i juli og august. Om vinteren ligger temperaturen på den rigtige side af 10˚C. Vandtemperaturen kommer helt op på 26˚C i august, perfekt til vandsport.

  Rejser til San Antonio, Ibiza

  San Antonio ligger kun ca. 1/2 times kørsel fra Ibiza International Airport (IBZ), hvortil der er gode flyforbindelser fra Danmark og Nordtyskland.  Der er mange muligheder for billige flybilletter til Ibiza, så sammenlign priser gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

  Sightseeing i og omkring Sant Antoni de Portmany

  Er du på jagt efter attraktioner i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Sant Antoni de Portmany har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Sunset Strip (0,6 km)
  • Air Zone Ibiza (1 km)
  • Ibiza Karting San Antonio (1,3 km)
  • Aquarium Cap Blanc (1,6 km)
  • Ibizkus-vingården (8,8 km)
  • San Rafael Væddeløbsbane (9,2 km)

  Vejret i Sant Antoni de Portmany

  Har du planer om en ferie med sol og varmt vejr, er august, juli, september og juni årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 30°C.

  Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Sant Antoni de Portmany

  Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Sant Antoni de Portmany. Her er nogle af områdets mest fascinerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Es Vedra-øen (15,6 km)
  • Las Salinas-stranden (17,7 km)
  • Benirrás-stranden (17,8 km)
  • Platja de S'Arenal (0,6 km)
  • Calo des Moro Strand (0,8 km)
  • Pinet Strand (1,4 km)