Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Raphèle les Arles

Opdag Raphèle les Arless unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Abbey de Montmajour og Cirque Romain er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Raphèle les Arles

Håber du på at finde ting at lave på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Raphèle les Arles til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Domaine de Manville (11,6 km)
  • Servanes Golf (13,3 km)
  • Mas des Tourelles (19,7 km)
  • Golf Ouest Provence Mirama (24,4 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Raphèle les Arles

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Raphèle les Arles et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Camargue (9,7 km)
  • Alpilles (17,7 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Raphèle les Arles

Flyv til Nimes (FNI-Garons), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 27,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Avignon (AVN-Caumont), som ligger 32 km væk.