Hvor skal jeg overnatte nær München Centrum, München?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 40 ferieboliger nær München Centrum. Fra 38 Ferielejligheder til 35 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær München Centrum.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til München Centrum?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i München Centrum. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Hofbrauhaus: 256 feriehuse
  • Theresienwiese: 257 feriehuse
  • München Hauptbahnhof: 257 feriehuse
  • Spielzeugmuseum: 255 feriehuse
  • Isar Tor: 256 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i München Centrum, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i München Centrum?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 38 Ferielejligheder i München Centrum. Blandt andre populære typer af ferieboliger i München Centrum finder du:

  • Studios: 35 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i München Centrum?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 36 ferieboliger med internet/wi-fi i München Centrum. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.