Hvor skal jeg overnatte nær München Centrum, München?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 35 ferieboliger nær München Centrum. Fra 32 Studios til 33 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær München Centrum.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til München Centrum?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i München Centrum. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Spielzeugmuseum: 248 feriehuse
  • Isar Tor: 250 feriehuse
  • Deutsches Brauereimuseum: 251 feriehuse
  • Staatstheater am Gärtnerplatz: 251 feriehuse
  • St. Peter-Kirche: 249 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i München Centrum, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i München Centrum?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 32 Studios i München Centrum. Blandt andre populære typer af ferieboliger i München Centrum finder du:

  • Ferielejligheder: 33 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i München Centrum?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 32 ferieboliger med internet/wi-fi i München Centrum. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.