Hvor skal jeg overnatte nær Girona, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 13.558 ferieboliger nær Girona. Fra 7.079 Ferielejligheder til 7.032 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Girona.

Hvilke destinationer er de mest populære i Girona?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Girona. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Costa Brava: 14.356 ferieboliger
 • Begur: 5.037 ferieboliger
 • Roses: 4.840 ferieboliger
 • Platja d'Aro: 2.900 ferieboliger
 • Lloret de Mar: 3.250 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Girona! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Girona?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Girona, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Begur: 5.037 feriehuse
 • Roses: 4.840 feriehuse
 • Platja d'Aro: 2.900 feriehuse
 • Lloret de Mar: 3.250 feriehuse
 • Tossa de Mar: 3.617 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Girona?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Girona finder du:

 • Gerona (GRO-Costa Brava): 4.953 ferieboliger
 • Font-Romeu-Odeillo-Via (QZF-Font Romeu Busstation): 1.159 ferieboliger
 • Andorra la Vella (ALV-Andorra la Vella Heliport): 344 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Girona?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Girona. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Tossa de Mar Strand: 5.595 ferielejligheder
 • Villa Romana dels Ametllers: 5.544 ferielejligheder
 • Costa Brava Golfklub: 7.195 ferielejligheder
 • Pals Strand: 9.423 ferielejligheder
 • De la Mar Menuda-stranden: 5.675 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Girona, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i feriebolig på Costa Brava og Girona

Den perfekte badeferie - blandet med kultur, natur og fantastisk god mad. Det kan du få, når du bor i ferielejlighed på Costa Brava.

Costa Brava er en fantastisk smuk kystlinje, som starter 60 kilometer nord fra storbyen Barcelona og fortsætter helt op til grænsen til Frankrig. Den største attraktion er uden tvivl de lækre, hvide sandstrande og det klare, rene badevand, som du kan opleve langs stort set hele strækningen.

Udover dette kan du fra din villa på Costa Brava tage på spændende ture til den historiske metropol Barcelona eller regionens hovedby, Girona, der byder på kirker, museer og gamle fæstningsværker. Tag en tur rundt i området og oplev traditionelle landsbyer, flotte naturparker med klipper og skove og nyd det varierede spanske køkken.

Som en del af Catalonien bærer Costa Brava meget af den samme selvstændige, oprørske ånd, som banker i cataloniernes hjerter, og egnen har sine helt egne specialiteter indenfor mad, danse, sang og kunst samt en begivenhedsrig historie. Især kunst er regionen kendt for, da det var her Salvador Dali levede sit liv, og med hele 3 museer er der rig mulighed for at lære mere om ham.

Du kan komme til din villa på Costa Brava med bil, tog eller fly. Det billigste er at tage et direkte fly til Barcelona og så tage bus eller tog resten af vejen. Hvis du har valgt at leje ferielejlighed på Costa Brava ved grænsen til Frankrig, er det nemmeste at tage et fly med mellemlanding til Girona og så tage videre derfra.

Vejret på Costa Brava er bedst om sommeren med grader imellem 30 og 40 grader og dejligt, lunt badevand. Der er mange mindre byer langs Costa Brava udenfor de store resorts, hvor du kan bo uforstyrret og undgå turisterne og opleve det ægte Spanien. Er du derimod til natteliv, er der altid gang i den i de største resort-byer, hvor festen først slutter, når flyet eller bilen vender næsen hjemad igen.

Badeferie i Costa Brava, Girona

Costa Brava har strande og byer til enhver smag fordelt langs hele kysten. Nogle af strandene har hvidt sand, blødt som andedun og langsomt stigende vandniveau, imens andre strande er mere stenede og har tårnhøje bølger perfekt til sport og svømmere, som vil udfordres.

Sørg derfor for at undersøge lidt om stranden, inden du tager afsted, så du finder det perfekte sted til din ferie.

Platja de Roses ved halvøen Cap De Creus er for eksempel en ægte familiestrand og har fået det blå flag 4 år I træk. Der er alt, hvad man skal bruge, på den 1700-meter lange strand: Toiletter, livreddere, legeplads, restauranter mm. Sandet er blødt og lækkert, og der er langt ud til det dybe vand.

Lloret de Mar er til gengæld kendt som Costa Bravas fest-by og bliver hver uge fyldt med festglade turister, der kommer ned for at få deres livs fest. Her ligger barerne lige ud til stranden, og der er mange muligheder for sportsaktiviteter om dagen.

Nogle af de bedste steder at svømme på Costa Brava er de mange små, gemte bugter, som ligger helt for sig selv, omgivet af natur. I gamle dage var disse små skjulte perler kun kendt af lokalbefolkningen, men i dag er det muligt at finde oversigter over bugterne og hvordan du kommer hen til dem på internettet og hos turistkontorerne. Ofte skal du vandre en smule igennem naturområder eller tage en bådtur for at komme hen til de gemte strande, og så kan du svømme og sole dig i timevis i fred og ro omgivet af palmer og klipper.

Seværdigheder tæt på dit feriehus på Costa Brava og Girona

Når du tilbringer tid i din feriebolig på Costa Brava, har du altid mange seværdigheder og oplevelser indenfor rækkevidde. Noget af det første du bør gøre, når du har daset og får lyst til at gå på eventyr, er at tage toget eller bussen til Barcelona.

Gå en tur igennem Barcelonas gamle, gotiske bydel, til du når La Sagrada Familia-katedralen i Barcelonas hjerte. Katedralen er byens flotteste og mest specielle vartegn, og selvom den blev tegnet af Gaudi og påbegyndt for næsten 100 år siden, er den stadig ikke bygget færdig. Katedralen er åben for alle og er blot en ud af Gaudis mange, arkitektoniske mesterværker i byen.

Efter at have været på rundtur i byen og set paladser, monumenter og Gaudi-kreationer, kan du tage på shoppetur ned langs hovedstrøget, La Rambla, og besøge de mange specialbutikker, restauranter og gammeldags boder med madvarer, tøj og endda levende dyr til salg!

Er du fodboldfan er Camp Nou selvfølgelig et must. Det er muligt at besøge både selve stadionet og klubbens museum både under og udenfor fodboldsæsonen.

Lejer du feriebolig på Costa Brava i nærheden af byerne Girona og Figueres, er de bestemt også et besøg eller to værd. Girona er flere tusind år gammel og har haft en voldsom turbulent historie, hvor byen har været overtaget af den ene stormagt efter den anden. Det har gjort, at byen er spækket med historiske monumenter fra mange kulturer og tidsaldre. Du kan blandt andet gå på den gamle fæstningsmur og få en fantastisk udsigt over hele byen samt besøge det gamle jødiske kvarter med de hyggelige, snævre gader.

Figueres huser det verdensberømte Salvador Dali-museum, og det er en oplevelse, som du sent vil glemme. Sammen med "Gala Dali"-slottet i Púbol og Salvadors Dalis hus i Portlligat, udgør det Dalitrekanten, hvor du kan opleve hele Dalis excentriske væsen - alt fra kæmpe æg på taget til regnskyl inden i Dalis Cadillac.

Aktiv ferie i Barcelona og Girona

Det er ikke svært at finde på noget at lave, når du lejer ferielejlighed på Costa Brava og i Girona. Du kan opleve landskabet, på lige den måde du har lyst til - med vandrestøvler på, på vandski, scooter, hesteryg eller med vinger på ryggen imens du paraglider fra et bjerg. Det er kun dig der bestemmer.

Hvad med at kaste dig ud i at sejle med bananbåd eller lære at windsurfe? Uanset hvor du har valgt at leje feriehus på Costa Brava, er der altid sjove former for vandsport i nærheden. Til børnene er der også mange former for vandland og forlystelsesparker i regionen.

Hvis du vil opleve det bedste af det bedste af Costa Bravas natur, bør du ikke snyde dig selv for en tur til halvøen Cap de Creus. Det meste af Cap de Creus er beskyttet nationalpark, og du opdager hurtigt hvorfor. Hele øen er dækket af sære, mystiske klippeformationer, hvoraf mange ligner dyr og ting, uden at mennesker har rørt eller ændret dem. Rundt om hele halvøen er der små, halvgemte strande, som man kan sejle til og fra. I bugten Cala Culip ophører nationalparken, og det er tilladt at svømme og dykke I det turkisblå vand.

Kulinariske oplevelser under din ferie på Costa Brava og Girona

Catalansk mad er ligesom meget andet spansk mad baseret på friske grøntsager som tomater og hvidløg, godt brød, pasta, oste, vine og et hav af krydderier. I forhold til resten af Spanien er der oftere svinekød og fårekød i catalanske retter, da store dele af regionen består af bjerge. Selvom Costa Brava er en kyststrækning er maden også her en tydelig blanding af fisk fra havet og kød fra græsgangene i bjergene.

Prøv for eksempel den lækre gryderet Escudella, som er en ret bestående af forskelligt kød, bønner, kartofler/pasta og kål. Gryderetten bliver fordelt på tre forskellige retter, der nydes i denne rækkefølge: Suppe, Kødret og grøntsagerne til sidst.

Er du glad for gode råvarer og har lyst til selv at prøve et par spanske retter, er der mindst ét marked i hver by i nærheden af dit feriehus på Costa Brava, hvor der bliver solgt kød og grøntsager fra det omkringliggende område. Vil du hellere slappe af, kan du vælge imellem de mange gode restauranter, hvor du kan sidde udenfor og nyde solen, imens den ene spanske ret bliver serveret efter den anden.

Du kan få lige den ferie du vil have, når du lejer villa på Costa Brava.

Udforsk destinationer i området omkring Girona

Begur
5.037 ferieboliger
Roses
4.840 ferieboliger
Platja d'Aro
2.900 ferieboliger
Lloret de Mar
3.250 ferieboliger
Tossa de Mar
3.617 ferieboliger
Empuriabrava
5.070 ferieboliger
Blanes
3.040 ferieboliger
Calella de Palafrugell
3.858 ferieboliger
Llafranc
3.796 ferieboliger
L'Escala
5.693 ferieboliger
L'Estartit
3.541 ferieboliger
Cadaqués
4.028 ferieboliger
Figueres
4.121 ferieboliger
Palamós
4.174 ferieboliger
Sant Pere Pescador
5.283 ferieboliger
Girona
637 ferieboliger
Calonge
4.247 ferieboliger
Llanca
4.085 ferieboliger
Pals
5.124 ferieboliger
Colomers
1.464 ferieboliger