Destinationsguide

Den imødekommende by Lethbridge venter kun på dig

Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Lethbridge. Rejsende, der besøger denne imødekommende by, roser den for sin hockey, sin universitetsstemning og sine haver. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Lethbridge

Håber du på at finde ting at se på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Lethbridge til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Henderson Lake golfklub (2,1 km)
  • Paradise Canyon golfbane (3,2 km)
  • Bridge Valley golfbane (4,4 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Lethbridge

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Lethbridge et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Lethbridge (1,8 km)
  • Henderson Lake (2,7 km)
  • Nicholas Sheran park (4,1 km)
Transport

Kom omkring i Lethbridge

Flyv til Lethbridge, Alberta, Canada (YQL-Lethbridge County), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 5,7 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Lethbridge, AB, CA?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 14 ferieboliger nær Lethbridge. Fra 6 Feriehuse til 5 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Lethbridge på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Lethbridge?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 6 Feriehuse i Lethbridge. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Lethbridge finder du:

  • Ferielejligheder: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Lethbridge?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 7 ferieboliger med pool i Lethbridge. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.