Destinationsguide

Lad dig lokke af indtagende Virginia City

Tag en ferie til Virginia City, og nyd områdets underholdning, historiske seværdigheder og opera. Denne by er blandt andet kendt for sine kaffebarer og sit dyreliv. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Transport

Transport til og i Virginia City

Den nærmeste lufthavn ligger i Dillon, Montana (DLN), 48,8 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Virginia City, MT, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 57 ferieboliger nær Virginia City. Fra 37 Feriehuse til 11 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Virginia City på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Virginia City?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Virginia City. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Depot Gallery: 524 feriehuse
  • Madison Valley Medical Center: 524 feriehuse
  • Madison Meadows Golf Course: 515 feriehuse
  • Wildlife Museum of the West: 524 feriehuse
  • Madison Valley History Museum: 110 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Virginia City, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Virginia City?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 37 Feriehuse i Virginia City. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Virginia City finder du:

  • Træhytter: 11 ferieboliger
  • Sommerhuse: 11 ferieboliger
  • Bungalower: 11 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Byhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Virginia City?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Virginia City. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.