Hvor skal jeg overnatte nær Peyrins, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 84 ferieboliger nær Peyrins. Fra 45 bungalower til 10 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Peyrins på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Peyrins?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Peyrins. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Ardèche Miniaturer: 390 feriehuse
 • Tournon-sur-Rhone Saint-Vallier-sur-Rhône Station: 223 feriehuse
 • Charmes-Saint-Georges-les-Bains Station: 408 feriehuse
 • Andancette Station: 193 feriehuse
 • Saint Péray Station: 346 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Peyrins, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Peyrins?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 45 bungalower i Peyrins. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Peyrins finder du:

 • Ferielejligheder: 10 ferieboliger
 • Mobilehomes: 6 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Peyrins?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 4 ferieboliger med sauna i Peyrins. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i Peyrins

  Opdag Peyrinss unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Områdets mest populære seværdigheder inkluderer Palais-Ideal og Maison des Tetes. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Peyrins

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Peyrins? Besøgende, der leder efter vartegn i nærheden, kan tage en tur til Palais-Ideal og Maison des Tetes. Hvorfor ikke også tilføje Musee International de la Chaussure, Saint-Didier Golfklub eller La Cave de Tain til din liste?