Hvor skal jeg overnatte nær Aalbæk?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 746 ferieboliger nær Aalbæk. Fra 697 Feriehuse til 46 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Aalbæk på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Aalbæk?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Aalbæk. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Skagen By- og Egnsmuseum: 711 feriehuse
 • Vendsyssel Historiske Museum: 2.035 feriehuse
 • Råbjerg Mile: 826 feriehuse
 • Hulsig Station: 747 feriehuse
 • Michael og Anna Anchers Hus: 710 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Aalbæk, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Aalbæk?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 697 Feriehuse i Aalbæk. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Aalbæk finder du:

 • Studios: 46 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 46 ferieboliger
 • Bungalower: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Aalbæk?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 15 ferieboliger med pool i Aalbæk. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i sommerhus i Ålbæk

  Kystbyen Ålbæk ligger på Vendsyssels dejlige østkyst, midt mellem Frederikshavn og Skagen, ikke langt fra Jerup og Strandby, og feriegæster, der lejer sommerhus i Ålbæk, kommer nemt til Skagen by, da togstationen i Ålbæk ligger på Skagensbanen. Ålbæk var oprindelig et fiskerleje, og Ålbæk Havn er i dag en fiskeri- og lystbådehavn, hvorfra der stadig drives en smule fiskeri og er daglige anløb af lokale fiskerbåde med fangst. Derudover er havnen i Ålbæk også en stor og velbesøgt lystbådehavn, som er hjemsted for et af Danmarks største træskibsværfter.

  Seværdigheder tæt på dit sommerhus i Ålbæk

  Ålbæk ligger tæt på et stort udvalg af gode børnevenlige badestrande, hvoraf mange har Blå Flag. Feriegæster, der lejer sommerhus i Ålbæk, vil formentlig føle sig fristede til at tilbringe hele deres ferie på byens strand, som har klart blåt vand og er velbesøgt hele sommeren, men skulle man få lyst til at udforske området eller gå på museum, så er der gode muligheder i Skagen. Her bydes der på et stort udvalg af museer, blandt andet det berømte Skagensmuseum, hvor de store skagensmaleres billeder er udstillede. Det er også altid en oplagt mulighed, at tage på udflugt til Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, som ikke ligger langt fra Ålbæk. Her kan man gå tur i det storslåede og ørkenlignende natursceneri, og man kan også opleve Den Tilsandede Kirke, som sandsynligvis blev opført i slutningen af 1300-tallet, men siden sandflugtens begyndelse i det 16. århundrede er blevet dækket af sand. Kirken var i brug indtil 1795, hvor man opgav kampen mod sandet, og i dag står kun kirketårnet tilbage.

  Aktiv ferie i Ålbæk

  Feriegæster, der lejer sommerhus i Ålbæk, har gode muligheder for at dyrke motionsaktiviteter såsom svømning, løb, vandring, golf, cykling og ridning. Den velbesøgte golfklub, Hvide Klit, ligger lidt nord for Ålbæk i et unikt og naturskønt område, og golfinteresserede gæster bør ikke snyde sig selv for at opleve denne nordjyske bane. Feriegæster, der holder af at vandre, vil få rig mulighed for at opleve naturens mangfoldige plante og dyreliv på tæt hold i hedelandskabet samt i områdets store statsplantager, hvor der bydes på anlagte naturstier og vandreruter.

  Kulinariske oplevelser under din ferie i Ålbæk

  Der er gode muligheder for at smage friske lokalfangede fisk og skaldyr på omegnens spisesteder, som ofte benytter lokalproducerede råvarer og byder på klassikere fra det gode danske sommerkøkken. Hvis man lejer sommerhus i Ålbæk, kan det også anbefales at prøve nogle af spisestederne og restauranterne i Skagen, hvor der serveres et bredt udvalg af kulinariske smagsoplevelser for både børn og voksne.