Hvor skal jeg overnatte nær Ibiza By, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 242 ferieboliger nær Ibiza By. Fra 154 ferielejligheder til 70 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ibiza By på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Ibiza By?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ibiza By. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Ibiza Havn: 2.870 feriehuse
 • Faro de Punta Grossa (fyrtårn): 2.856 feriehuse
 • Baluard de Sant Jaume: 2.805 feriehuse
 • Hospital Can Misses: 2.860 feriehuse
 • Museo de Arte Contemporáneo de Ibiza (museum for moderne kunst): 2.850 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ibiza By, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Ibiza By?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 154 ferielejligheder i Ibiza By. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ibiza By finder du:

 • Bungalower: 70 ferieboliger
 • Både: 4 ferieboliger
 • Husbåde: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Ibiza By?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 10 ferieboliger med sauna i Ibiza By. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd stranden i Ibiza By

  Strandene og udsigten over øen udgør en smuk baggrund for Ibiza By. Rejsende, der besøger denne afslappedeby, roser den for sine barer, sine caféer og sin livemusik. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Ibiza Slot, Las Salinas-stranden og Benirrás-stranden. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger tilbyder både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

  Seværdigheder i og omkring Ibiza By

  Er det første gang, du besøger Ibiza By, og er du på jagt efter oplevelser? Gå ikke glip af vartegn som Ibiza Slot samt unikke kulturelle højdepunkter som Teatro Pereyra og Museo de Arte Contemporáneo de Ibiza. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Las Salinas-stranden og Benirrás-stranden eller grønne områder som Es Vedra-øen og Ses Feixes-vådområderne.

  Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Ibiza Havn, Marina Santa Eulalia og San Antonio Havnemarina. Mens du er i byen kan du også besøge Centro de Interpretación Madina Yasiba, Stiftsmuseet eller Museo Arqueológico de Ibiza.