AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Udforsk den smukke kulisse, havnefronten udgør i Flensborg

Nyd blandt andet kirker, museer og historiske seværdigheder, når du lejer en feriebolig i Flensborg. Byen tiltrækker mange besøgende med sine monumenter, sin arkitektur og sin universitetsstemning. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Flensborg

Vil du finde ting at se i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, hvad Flensborg har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Volkspark (1,4 km)
  • Erlebnis-Center Sportland (2,4 km)
  • Sønderjyllands Golfklub (20,4 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Flensborg

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Flensborg et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Volkspark (1,4 km)
  • Strand Solitüde (5,2 km)
  • Westerwerker See (7,8 km)
Transport

Transport til og i Flensborg

Den nærmeste lufthavn ligger i Sønderborg (SGD), 29,8 km fra byens centrum.

Planlægger du at rejse med tog, kan du tage til Flensborg Banegård eller Flensburg-Weiche Station, hvorfra du kan udforske byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Flensborg, DE?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 593 ferieboliger nær Flensborg. Fra 74 Feriehuse til 501 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Flensborg.

Kan jeg leje Feriehuse i Flensborg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 74 Feriehuse i Flensborg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Flensborg finder du:

  • Ferielejligheder: 501 ferieboliger
  • Sommerhuse: 2 ferieboliger
  • Træhytter: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Flensborg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 4 ferieboliger med pool i Flensborg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.