Hvor skal jeg overnatte nær Bulgarien?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 1.623 ferieboliger nær Bulgarien. Fra 941 Studios til 915 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bulgarien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Bulgarien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Bulgarien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Sunny Beach: 490 ferieboliger
 • Balchik: 226 ferieboliger
 • Burgas: 635 ferieboliger
 • Sveti Vlas: 424 ferieboliger
 • Sofia: 197 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Bulgarien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Bulgarien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Bulgarien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Sunny Beach: 490 feriehuse
 • Balchik: 226 feriehuse
 • Sveti Vlas: 424 feriehuse
 • Sofia: 197 feriehuse
 • Sozopol: 205 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Bulgarien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Bulgarien finder du:

 • Bourgas (BOJ): 611 ferieboliger
 • Sofia (SOF): 194 ferieboliger
 • Varna (VAR-Varna International): 252 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Bulgarien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bulgarien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Det Nationale Kulturpalads: 187 ferielejligheder
 • Sozopol Strand: 386 ferielejligheder
 • Sinemorets Strand: 55 ferielejligheder
 • Borovets Skisportssted: 25 ferielejligheder
 • Bansko Skisportssted: 93 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bulgarien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Bulgarien

Bulgarien har det hele: Pragtfulde, solbeskinnede strande ved Sortehavet, frodige bakker og dale inde i landet og bjerge med flere gode skisportssteder. Hertil kommer en venlig befolkning, et godt køkken og gode lokale vine samt et moderat prisniveau. Bulgarien er et spændende feriemål, både til en dejlig badeferie med småbørn og børn, til en aktiv ferie med vandreture, wellnessferie i en af Bulgariens mange kurbade eller til en skiferie

Populære rejsemål i Bulgarien

Der er 387 km strande ved Sortehavet i Bulgarien. Burgas og Varna, to af de største byer i Bulgarien, er begge beliggende ved Sortehavskysten.  Tæt på Burgas ligger de populære badebyer Sunny Beach, Sveti Vlas, Nessebar og Sozopol.  Sunny Beach er en moderne ferieby mens Nessebar er en smuk, gammel by, der udelukkende består af træhuse. Varna ligger længere mod nord og er ligeledes et populært sted at holde badeferie ved Sortehavet. Om sommeren skinner solen 11 timer om dagen, men vejret er behageligt, da der altid er en let brise fra havet.  Selve Varna er en gammel by med fine eksempler på gammel og moderne arkitektur, og om sommeren finder der mange festivaler og kulturevents sted i byen.  

Sofia, den bulgarske hovedstad, er en af de ældste byer i Europa, og her finder man et væld af seværdigheder. En af de vigtigste er Alexander Nevski katedralen fra 1902, udsmykket med fresker, italiensk mamor, ægyptisk alabaster, guld og mosaikker. Boyana kirken fra det 10. århundrede er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste.  Sofia har en stor koncentration af museer, heriblandt det nationale historiske museum med over 650.000 udstillede genstrande fra præhistorisk tid til nutiden. Der er gode shoppingmuligheder i Sofia, de mest eksklusive butikker finder man på Vitosha Boulevard. Vitosha bjergene tæt på Sofia er populære til vandreture og der er gode muligheder for at stå på ski om vinteren. 

Vejret i Bulgarian 


Bulgariens klima er opdelt i fire forskellige årstider. Vintrene er kolde, med en gennemsnitlig temperatur i januar omkring de 0 grader. Somrene er  varme og solrige, perfekt til badeferie. Temperaturerne kommer sjældent op over 30 grader, så klimaet er behageligt. 

Rejser til Bulgarien

Der er gode flyforbindelser til Bulgarien året rundt. Der er fire internationale lufthavne, en i hver af de større byer, Sofia (SOF), Bourgas(BOJ), Varna (VAR), og Plovdiv (PDV).