Find det bedste sted i San Juan de la Rambla

Hvor skal jeg overnatte nær San Juan de la Rambla, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 872 ferieboliger nær San Juan de la Rambla. Fra 382 ferielejligheder til 320 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær San Juan de la Rambla.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til San Juan de la Rambla?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i San Juan de la Rambla. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Golf Las Americas, Arona, Spanien: 4.169 feriehuse
 • Los Gigantes Lystbådehavn: 3.442 feriehuse
 • Puerto de la Cruz' arkæologiske museum: 1.966 feriehuse
 • Centro Comercial San Eugenio: 4.125 feriehuse
 • Siam-parken: 4.133 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i San Juan de la Rambla, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i San Juan de la Rambla?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 382 ferielejligheder i San Juan de la Rambla. Blandt andre populære typer af ferieboliger i San Juan de la Rambla finder du:

 • Bungalower: 320 ferieboliger
 • Chateauer: 19 ferieboliger
 • Bondegårde: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i San Juan de la Rambla?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 27 ferieboliger med sauna i San Juan de la Rambla. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i San Juan de la Rambla

  Opdag San Juan de la Ramblas unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Loro-parken, Teide Nationalpark og Los Gigantes-stranden. Overvej en feriebolig, hvis du leder efter et sted med lidt mere plads. Mange ferieboliger tilbyder både et fuldt udstyret køkken samt vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring San Juan de la Rambla

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i San Juan de la Rambla? Besøg stranden Los Gigantes-stranden og det naturskønne område Teide Nationalpark for rigtigt at nyde udendørslivet. Derudover ville en tur til Loro-parken, El Socorro Strand eller Mirador de San Pedro også være en fin udflugt.