Hvor skal jeg overnatte nær La Axarquía, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 6.779 ferieboliger nær La Axarquía. Fra 4.039 Ferielejligheder til 3.924 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær La Axarquía.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til La Axarquía?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i La Axarquía:

 • Chimenea: 769 ferieboliger
 • Urbanización Punta Lara: 107 ferieboliger
 • Urbanización Ladera del Mar: 104 ferieboliger
 • Oasis del Capistrano: 504 ferieboliger
 • Urbanización La Noria: 166 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til La Axarquía?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i La Axarquía. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Burriana Strand: 3.671 feriehuse
 • Nerja Strand: 2.098 feriehuse
 • Bodegas Bentomiz: 3.959 feriehuse
 • Nerja Grotter: 3.632 feriehuse
 • San Antonio-kirken: 3.809 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i La Axarquía, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i La Axarquía?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 4.039 Ferielejligheder i La Axarquía. Blandt andre populære typer af ferieboliger i La Axarquía finder du:

 • Studios: 3.924 ferieboliger
 • Villaer: 1.153 ferieboliger
 • Feriehuse: 1.076 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i La Axarquía?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3.473 ferieboliger med pool i La Axarquía. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i Axarquia, Costa del Sol (østlig del)

  Axarquia omfatter 54 km kyststrækning, øst for Malaga by, og er meget mindre udviklet end vestkysten af Costa del Sol. Naturen her er meget mere dramatisk med 200 m høje klipper, og ferieboliger i dette område er tit mere traditionelle end dem på vestkysten af Costa del Sol.

  Seværdigheder i Axarquia på Costa del Sol

  Nerja er den vigtigste by på østkysten af Costa del Sol, med mange ferielejligheder og feriehuse.  Nerja ligger på den østligste del af Costa del Sol, med 16 km fine sandstrande ved det tyrkisfarvede Middelhav.  Byen ligger for foden af Sierra Almijara bjergene, med en gammel, velbaret bydel, der er både stille og idyllisk.  Hvis du holder ferie i en feriebolig i Nerja, bør du besøge "Europas balkon", der byder på en fantastisk udsigt, eller hulerne ved Nerja.  Du kan også more dig med f.eks. sejlads, dykning eller windsurfing. 

  Fem kilometer inde i landet, ved foden af Almijara bjergene, ligger en af de smukkeste byer i Spanien, Frigiliana. Holder du ferie her, kan du trække dig tilbage fra turistræset nede ved kysten og alligevel være så tæt på, at du kan nyde strand- og badelivet, når du har lyst. 

  Competa er en perle på Costa del Sol, beliggende højt over havet, med en fantastisk panoramaudsigt over østkysten og med mange charmerende brolagte smågader og caféer. 

  Inde i landet er landsbyen Vinuela er paradis for udendørs sport.  Landsbyen ligger ved Vinuela-søen og der er pragtfulde vandrestier, gode muligheder for lystfiskeri og to golfbaner i topklasse i nærheden.  En ferielejlighed eller et feriehus i Vinuela ligger kun 15 minutters kørsel fra Costa del Sols strande og 90 minutters kørsel fra skiområderne i Sierra Nevada. 

  Torre del Mar har en af de fineste promenader på hele Costa del Sol, og byder på mange feriefaciliteter og -aktiviteter.  Torrox er også et udpræget feriested og holder du ferie i en feriebolig i Torrox, har du alt hvad du skal bruge til ferien lige i nærheden!

  Aktiv ferie i Axarquia, Costa del Sol

  Der er fantastisk mange muligheder for ferieaktiviteter på østkysten af Costa del Sol.  Ferie i en feriebolig giver dig mulighed for sejlads, lystfiskeri, kanoture, dykning, surfing, windsurfing, ture hvor du kan se delfiner og hvaler, vandreture, klatring, mountainbiking og flyveture i ballon! 

  Golfferie ved Costa del Sol er også særdeles populært, da der er golfbaner af alle sværhedsgrader i området.

  Du kan selvfølgelig også holde en pragtfuld ferie, hvor du bare slapper af og nyder livet med solbadning ved en af de mange strande med det europæiske blå flag eller med en kop kaffe eller et glas vin på en café i en andalusisk landsby, hvor tiden synes at stå stille. 

  Vejret i Axarquia, Costa del Sol

  Østkysten af Costa del Sol har fantastisk vejr året rundt med en årlig gennemsnitstemperatur på 18°C og sommertemperaturer på over 30°C.

  Rejser til Axarquia, Costa del Sol

  Malagas internationale lufthavn (AGP) er den nærmeste lufthavn og der tilbydes mange billige flybilletter hertil, både fra Danmark og Nordtyskland, f.eks.fra  Hamborg.  Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet. Eller tag på kør selv ferie til Costa del Sol - se flere tips her.

  Udforsk destinationer i området omkring La Axarquía

  Nerja
  3.111 ferieboliger
  Torrox
  2.749 ferieboliger
  Frigiliana
  2.770 ferieboliger
  Cómpeta
  1.252 ferieboliger
  Sayalonga
  1.123 ferieboliger
  Vélez-Málaga
  3.531 ferieboliger
  Comares
  503 ferieboliger
  Torre del Mar
  1.523 ferieboliger
  Rincón de la Victoria
  2.419 ferieboliger
  Algarrobo
  503 ferieboliger
  Canillas de Aceituno
  1.290 ferieboliger
  Colmenar
  394 ferieboliger
  Caleta de Velez
  1.824 ferieboliger
  Arenas
  1.566 ferieboliger
  Viñuela
  459 ferieboliger
  Riogordo
  502 ferieboliger
  Benajarafe
  590 ferieboliger
  Alcaucin
  827 ferieboliger
  Cútar
  1.056 ferieboliger
  Sedella
  1.907 ferieboliger