Find det bedste sted i Calcatoggio

Hvor skal jeg overnatte nær Calcatoggio, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.368 ferieboliger nær Calcatoggio. Fra 702 ferielejligheder til 548 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Calcatoggio.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Calcatoggio?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Calcatoggio. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Calcatoggio Kirke: 2.137 feriehuse
 • Ancone Tårn: 2.119 feriehuse
 • Carbuccia Station: 2.105 feriehuse
 • Ucciani Station: 1.886 feriehuse
 • Bocognano Station: 1.250 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Calcatoggio, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Calcatoggio?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 702 ferielejligheder i Calcatoggio. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Calcatoggio finder du:

 • Bungalower: 548 ferieboliger
 • Hytter: 5 ferieboliger
 • Mobilehomes: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Calcatoggio?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 7 ferieboliger med sauna i Calcatoggio. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i charmerende Calcatoggio

  Området historiske seværdigheder og monumenter er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Calcatoggio. Denne romantiske og familievenlige by lokker besøgende til med sine strande og sine restauranter. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Musee Fesch, Ajaccio-katedralen og Calanches. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Calcatoggio

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Calcatoggio? Tag børnene med og udforsk Cupulatta, Col de Cricheto og Akvariet i la Poudrière. Gå ikke klip af vartegn, såsom Ancone Tårn og Calcatoggio Kirke. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Liscia Strand og Skt. Francois-stranden eller det naturskønne områder Calanches. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Musee Fesch, Ajaccio-katedralen eller Genova-tårrnet under dit ophold.