Destinationsguide

Den historiske by Laubach venter kun på dig

Kom og oplev Laubach, som blandt andet byder på monumenter, historiske seværdigheder og museer. Denne by har noget for enhver. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Laubach

Søger du efter ting at se under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Laubach til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Golfplatz Altenstadt (28,1 km)
  • Alsfeld Eventyrhus (29,4 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Laubach

Den nærmeste lufthavn ligger i Frankfurt (FRA-Frankfurt International), 62,9 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Laubach, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 43 ferieboliger nær Laubach. Fra 16 Feriehuse til 24 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Laubach på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Laubach?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Laubach. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Schloss Laubach: 100 feriehuse
  • Kriegerdenkmal Laubach: 101 feriehuse
  • Laubach Museum: 100 feriehuse
  • Alsfeld Eventyrhus: 216 feriehuse
  • Elisabethkirche: 99 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Laubach, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Laubach?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 16 Feriehuse i Laubach. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Laubach finder du:

  • Ferielejligheder: 24 ferieboliger
  • Studios: 24 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Laubach?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Laubach. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.