Hvor skal jeg overnatte nær Gubbio, IT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.230 ferieboliger nær Gubbio. Fra 462 Studios til 460 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Gubbio på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Gubbio?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Gubbio. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Perugia, Italien: 2.846 feriehuse
 • Umbria Nationalarkæologiske museum: 2.746 feriehuse
 • Umbriens nationalgalleri (Galleria Nazionale dell'Umbria): 2.767 feriehuse
 • Santa Maria delle Rose: 1.659 feriehuse
 • Urbino Duomo: 1.057 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Gubbio, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i Gubbio?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 462 Studios i Gubbio. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Gubbio finder du:

 • Ferielejligheder: 460 ferieboliger
 • Feriehuse: 272 ferieboliger
 • Villaer: 184 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bondegårde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Gubbio?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 690 ferieboliger med pool i Gubbio. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i Gubbio

  Vild med den rustikke italienske charme? Lej en feriebolig i middelalderbyen Gubbio og oplev, hvordan det er at bo på den smukkeste bjergtop, man kan forestille sig. Gå på opdagelse i gamle ruiner, spændende kirker og actionprægede naturparker. Måske skal der endda paraglides fra toppen af bjerget? Få en familieferie i Gubbio – hvor der er tid til historisk fordybelse og adrenalinkicks!

  Gubbios beliggenhed og historie

  Byen ligger i det nordøstligste Umbrien i Italien på den laveste hældning af Ingino, et lille bjerg i Apenninerne. Man har fundet spor efter beboelse i området, der stammer fra bronzealderen. I den præ-romerske periode var Gubbio en vigtig by i den umbriske civilisation. Dengang hed byen Iguvium, og man har her fundet den længst overlevende tekst på umbrisk, nedfældet på de iguvinske bronzetavler. Lejer man et feriehus i Gubbio, får man historie for alle pengene!

  Seværdigheder i Gubbio

  Man finder flere velbevarede romerske fortidslevn, såsom ruiner efter et teater og et mausoleum, i Gubbio, der ellers bedst karakteriseres som en middelalderby. Byen har således flere gotiske bygninger. Man kan nyde synet af de iguvinske bronzetavler på museet i Palazzo dei Consoli. Duomoen – byens katedral – er opført i slutningen af det trettende århundrede og har et smukt mosaikvindue. Får man lyst til en afveksling fra den italienske historie, kan man besøge Vivian Gabriels orientalske samling i Gubbio. Her udstiller den britiske kolonialist tibetansk, nepalesisk, kinesisk og indisk kunst. Når man vender hjem til sin ferielejlighed, vil man helt sikkert have trætte fødder – grundet de mange seværdigheder!

  Fritidsmuligheder i Gubbio

  Der er gode muligheder for endagsudflugter i omegnen af Gubbio. I den nærliggende Monte Cucco Naturpark kan man bl.a. sejle i kano, trekke og paraglide fra bjergtoppene. I parken kan man desuden vandre omkring og bl.a. tage et kig på de spændende huler. I Gubbio by finder man mange skønne restauranter, der lokker med den velkendte italienske mad. Men det er naturligvis også muligt at handle ind til aftensmaden, der kan nydes i den afstressende ferielejlighed.