Hvor skal jeg overnatte nær Gubbio, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 1.216 ferieboliger nær Gubbio. Fra 228 Feriehuse til 177 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Gubbio på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Gubbio?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Gubbio. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Sant'Ubaldo-basilikaen: 1.107 feriehuse
 • Palazzo del Capitano del Popolo: 1.124 feriehuse
 • Museo Cante Gabrielli: 1.138 feriehuse
 • Ranghiasci-parken: 1.146 feriehuse
 • Palazzo Ducale: 1.147 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Gubbio, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Gubbio?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 228 Feriehuse i Gubbio. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Gubbio finder du:

 • Villaer: 177 ferieboliger
 • Sommerhuse: 76 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 469 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bondegårde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Gubbio?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 781 ferieboliger med pool i Gubbio. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i Gubbio

  Vild med den rustikke italienske charme? Lej en feriebolig i middelalderbyen Gubbio og oplev, hvordan det er at bo på den smukkeste bjergtop, man kan forestille sig. Gå på opdagelse i gamle ruiner, spændende kirker og actionprægede naturparker. Måske skal der endda paraglides fra toppen af bjerget? Få en familieferie i Gubbio – hvor der er tid til historisk fordybelse og adrenalinkicks!

  Gubbios beliggenhed og historie

  Byen ligger i det nordøstligste Umbrien i Italien på den laveste hældning af Ingino, et lille bjerg i Apenninerne. Man har fundet spor efter beboelse i området, der stammer fra bronzealderen. I den præ-romerske periode var Gubbio en vigtig by i den umbriske civilisation. Dengang hed byen Iguvium, og man har her fundet den længst overlevende tekst på umbrisk, nedfældet på de iguvinske bronzetavler. Lejer man et feriehus i Gubbio, får man historie for alle pengene!

  Seværdigheder i Gubbio

  Man finder flere velbevarede romerske fortidslevn, såsom ruiner efter et teater og et mausoleum, i Gubbio, der ellers bedst karakteriseres som en middelalderby. Byen har således flere gotiske bygninger. Man kan nyde synet af de iguvinske bronzetavler på museet i Palazzo dei Consoli. Duomoen – byens katedral – er opført i slutningen af det trettende århundrede og har et smukt mosaikvindue. Får man lyst til en afveksling fra den italienske historie, kan man besøge Vivian Gabriels orientalske samling i Gubbio. Her udstiller den britiske kolonialist tibetansk, nepalesisk, kinesisk og indisk kunst. Når man vender hjem til sin ferielejlighed, vil man helt sikkert have trætte fødder – grundet de mange seværdigheder!

  Fritidsmuligheder i Gubbio

  Der er gode muligheder for endagsudflugter i omegnen af Gubbio. I den nærliggende Monte Cucco Naturpark kan man bl.a. sejle i kano, trekke og paraglide fra bjergtoppene. I parken kan man desuden vandre omkring og bl.a. tage et kig på de spændende huler. I Gubbio by finder man mange skønne restauranter, der lokker med den velkendte italienske mad. Men det er naturligvis også muligt at handle ind til aftensmaden, der kan nydes i den afstressende ferielejlighed.