Find det bedste sted i Stamford

Hvor skal jeg overnatte nær Stamford, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 166 ferieboliger nær Stamford. Fra 138 bungalower til 9 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Stamford.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Stamford?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Stamford. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Putnam-feriehuset: 277 feriehuse
 • Fernando Luis Alvarez-galleriet: 240 feriehuse
 • Stamford Transportation Center: 249 feriehuse
 • Cos Cob Station: 270 feriehuse
 • Curtain Call: 233 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Stamford, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Stamford?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 138 bungalower i Stamford. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Stamford finder du:

 • Ferielejligheder: 9 ferieboliger
 • Bondegårde: 3 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Stamford?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 5 ferieboliger med sauna i Stamford. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i indtagende Stamford

  Nyd blandt andet underholdning, opera og teater med en lejet feriebolig i Stamford. Dette familievenlige by er kendt for sine indkøbsmuligheder, sine restauranter og sine caféer. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Stamford

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Stamford? Tag børnene med og udforsk Chelsea Piers, Norwalk Maritime Aquarium og Rye Playland. Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Fernando Luis Alvarez-galleriet, Stamford Center for the Arts og Museum of Black World War II History. Du kan for eksempel slikke lidt sol på Cummings Park og Cove Island Park, hvis du trænger til at nyde udendørslivet.

  Tilbring gerne en hel dag med at shoppe i Stamford Town Center og Springdale-indkøbscentret. Mens du er i byen kan du også besøge Curtain Call, Stamford Historical Society Museum eller Stamford Museum and Nature Center.